Geplaatst op: 31 december 2012 16:09 door admin

Keuring door Gert Jan Beute

Op vrijdag 28 januari heeft Gert Jan Beute een bezoek gebracht aan PV de Zwaluw, Wijhe. Bij binnenkomst stonden er 44 jaarlingen te wachten die door Gert Jan gekeurd werden. Onder belangstelling van een groot aantal liefhebbers uit de kring Deventer en Omtstreken werden de duiven kritisch bekeken, maar tussendoor wist Gert Jan ook leuke verhalen van zijn bezoek aan Amerika te vertellen. De twee duiven met de hoogste beoordeling, “8,5”, waren van de Combinate Van Laar-Koster. De lijst met beoordelingen vindt u hier.

Ook werden de winnaars van de Wielink/Beute competitie 2012 gehuldigd. De grootste eer ging naar Carel Voskamp die met zijn jaarlingen een goed jaar heeft gehad en daarmee plaats 1 en 2 opeiste. De volledige eindstand vindt u hier.

 

Comments are closed.