Geplaatst op: 12 september 2013 9:07 door admin

Tijdrace 90 jarig jubileum PV de Zwaluw

Aankomend weekend zal in verband met het 90 jarig bestaan van PV de Zwaluw, Wijhe een tijdrace worden georganiseerd. De duiven zullen op vrijdagavond tussen 18:30 en 19:30 uur ingezet worden aan de Industrieweg 2a. Op zaterdag zullen dan de duiven één voor één in Hapert gelost worden. De uitslag zal op zaterdagavond in het clubgebouw onder het genot van een hapje en drankje bekend gemaakt worden. Iedereen is van harte welkom om bij het inkorven of de prijsuitreiking aanwezig te zijn.

 

Ook voor niet duivenliefhebbers is het mogelijk om met de tijdrace poule deel te nemen. De inleg is 5 euro en de totale pot gaat eruit over de 5 winnaars. Meer informatie vind je hier (tijdrace poule).

 

Comments are closed.