Geplaatst op: 10 december 2016 15:14 door admin

Tentoonstelling PV de Postduif Raalte, PV de Reisduif Heino & PV de Zwaluw Wijhe

Na het vliegseizoen begint de ruiperiode bij de duiven. Nu de duiven een vernieuwd verenpakket hebben, is het tijd om te kijken wie de mooiste duif heeft. Daarom zal zaterdag 10 december de verenigingen uit Heino, Raalte en Wijhe gezamenlijk een tentoonstelling organiseren waaraan liefhebbers uit deze verenigingen kunnen deelnemen.

Op vrijdagavond 9 december zullen de duiven door de liefhebbers ingezet worden waarna op zaterdag naar verwachting ruim 120 duiven gekeurd zullen worden door een keurmeester. De tentoonstelling is voor het publiek geopend op zaterdagavond 10 december vanaf 20:00 uur. Dus bent u benieuwd wat nu de mooiste duif is of u zou wel eens meer willen weten over de postduivensport, kom gerust een kijkje nemen aan de Industrieweg 2a te Wijhe (gebouw is vanaf 19:00 uur open).

Comments are closed.