Geplaatst op: 08 oktober 2018 22:53 door admin
  • Bonnen en late jonge duivenverkoop PV de Zwaluw, Wijhe

Als PV de Zwaluw Wijhe organiseren we weer een bonnenverkoop. Deze zal dit jaar al op 5 oktober beginnen (op www.duiven.net) en op vrijdagavond 19 oktober om 22:30uur aflopen. De afloop kan ook in het gebouw (Industrieweg 2a Wijhe) gevolgd worden. Tevens zullen dan een aantal geweldige late jonge duiven verkocht worden van eerste prijswinnaars van PV de Zwaluw, Wijhe (rond 20:45 uur)!! Het gebouw zal 19 oktober om 19:30 uur geopend zijn.

Late jonge duiven:

  • F. & H. Jacobs, Broekland
  • G. & R. Schuiling, Wijhe
  • Johan v/d Berg, Vorchten
  • H. Zwijnenberg, Den Nul
  • J. van Dijk, Wijhe
  • M. Biljardt, Wijhe
  • H. Kleine Schaars, Broekland
  • J. Nijmeijer, Wijhe
  • Verrassingsduif 1

Bonnenverkoop:

Comb. Huisman, IJsselmuiden; Wulf van Laar, Elst; Martin Biljardt, Wijhe; Johan vd. Berg, Vorchten; Hans Munstege, Deventer; F. en H. Jacobs, Broekland; H&J&L van den Berg, Apeldoorn; Edwin Timmerman, Wapenveld; B. Scherpenzeel, Twello; Johnny Paliama, Deventer; Jelle Derks, Raalte; Comb. Hengsteboer, Rouveen; W. J. vd. Berg, Vorchten; Albert Hendriksen, Twello/Team Freek Wagenaar, Voorst; H. Zwijnenberg, Den Nul; Lisanne van Dam, Lemelerveld; Willem Mulderij, Vinkenbuurt; Hein Kleine Schaars, Broekland; Gebr. Koehoorn, Goutum (Friesland); John Romein, Twello; H. J. Wolfsen, Wapenveld; E. C. M. Woustra, Wapenveld; Steffan Willems, Epse; G. en R. Schuiling, Wijhe; Jos van Laar, Deventer

Comments are closed.