Geplaatst op: 07 juli 2020 8:19 door admin

Uitslagen Menen en Fay aux Loges

Afgelopen weekend moesten de liefhebbers geduld hebben. Door het regenachtige en zwaar bewolkte weer, konden de duiven niet op zaterdag gelost worden. De kortere vlucht vanuit Menen kon uiteindelijk op zondag om 13:15 uur in Menen (270 km) gelost worden. De duiven hadden de wind in de rug en de snelste duif arriveerde al om 15:19 uur op het hok van Henri Zwijnenberg. Deze duif is dus met bijna 130km/uur naar huis gevlogen. Het blijft altijd wonderlijk hoe een duif, zo snel de weg naar huis weet te vinden. De uitslag is als volgt:
1-2-4-8 Henri Zwijnenberg, Den Nul
3-7 F. en H. Jacobs, Broekland
5 M. Biljardt, Wijhe
6 W. & R. Voskamp, Vorchten
9 M. Zwijnenberg, Olst
10 Comb. Visscher-Blom, Deventer

De langere vlucht was vanuit Fay aux Loges (573 km). Deze duiven konden pas op maandag gelost worden aangezien de opklaringen op zondag te laat kwamen. Om 7 uur klonk het start signaal en de snelste duif arriveerde om 13:50 uur op het hok van Revi Schuiling (84 km/uur). De uitslag is als volgt:
1-2 Revi Schuiling, Olst
3-5-6 Henri Zwijnenberg, Den Nul
4 F. en H. Jacobs, Deventer
7-8-9 Wasem Saiamir, Deventer

Comments are closed.