Geplaatst op: 15 juli 2020 8:40 door admin

Inkorven sectoraal Bourges (dagfond) 16-07-2020

Sportvrienden,

Donderdagavond is het inkorven voor de sectorale dagfondvlucht. Dit betekent dat er alleen in een sectorale/nationale inkorfcentrum ingekorfd mag worden. Binnen kring Deventer heeft Wijhe als enige vereniging een toegekend inkorfcentrum. Dit betekent dat liefhebbers uit verschillende verenigingen in Wijhe kunnen komen inkorven.

Ivm COVID-19 hebben we normaal een inkorfschema, maar doordat de deelname niet volledig duidelijk is, is dat nu niet mogelijk. Tevens verwachten we dat de meeste liefhebbers maar een beperkt aantal duiven heeft. Derhalve is besloten om het inkorflokaal donderdag van 18:30 tot 19:45 open te stellen voor het inkorven. Je hoeft dus niet allemaal tegelijk om 18:30uur op de stoep te staan om toch wat spreiding te hebben. Houdt tevens rekening met elkaar en houdt de 1.5 meter afstand. In de kantine staan 12 stoelen en je mag hier eventueel wachten (alleen zittend). Maar als er meer mensen zijn dan gaarne buiten wachten.

Hopelijk tot donderdag. Bij vragen kun je contact opnemen met Frank Jacobs 06-45168988.

Groeten,
Frank Jacobs

Comments are closed.