Geplaatst op: 24 mei 2012 22:48 door admin

Nationaal inkorfcentrum in Wijhe

De nationale vluchten komen er weer aan en jullie kunnen terecht in Wijhe,de verenigingen van Wijhe en Heino proberen samen als N.I.C de zaken goed te laten verlopen. U kunt inkorven voor de 6 meerdaagse vluchten,nationaal dagfond en nationaal jonge duiven.

 

Het inkorven is van 18.00 uur tot 19.00 uur in het clubgebouw van PV de Zwaluw in Wijhe. De kosten t.b.v. het N.I.C. zullen 50 cent per duif zijn,aan het eind van het seizoen zullen we beoordelen of dit een juiste vergoeding is.

De kampioenschappen zien er als volgt uit;

  • Meerdaagse fond 5 onaangewezen en 5 aangewezen kampioenen en 1 duifkampioen (3 vluchten)
  • Dagfond 1 winnaar
  • Jong 1 winnaar

 

Huldiging zal tijdens het kringfeest zijn.

 

Sportieve groeten,
Commissie N.I.C.

 

Comments are closed.